/Поглед.инфо/ Контранастъплението, започнало на 4 юни, се е превърнало в катастрофа към днешна дата. Leopard 2 и Bradley бяха унищожени от руската артилерия и дронове камикадзе. Истинска самоубийствена операция.

Вече петнадесет месеца лицата, вземащи решения на Запад, стискат юмруците си с палци, насочени надолу, докато изпращат украинските войници на смърт. Това е истинско престъпление срещу човечеството, което се случва в средата на Европа. Само защото Байдън се надява да защити една мафиотска и корумпирана страна, в която той и синът му имат повече от мрачни интереси. Все още чакаме съдилищата да разкрият тайните на лаптопа на сина му Хънтър.

Украинският народ и армия няма да доживеят да видят американските избори през 2024 година и Байдън ще трябва да признае още една катастрофа на НАТО, защото подцени силата на руската армия, като обеща на украинския народ невъзможна победа. Вече имаме 400 000 мъртви просто за нищо!

Байдън, Зеленски, Шолц, Макрон, Джонсън - всички те, с изключение на Виктор Орбан, излъгаха и предадоха украинския народ.

За първи път в историята, Америка изпрати цяла нация на клане заради собствените си интереси, като никога не пожертва своите войници, без да броим съветниците, много от които се върнаха в САЩ, опаковани между четири дъски. Ударът на „Кинжал“ по бункера на НАТО през март 2023 година беше отговорът на Путин на безумието на Пентагона. Но това не беше достатъчно.

Байдън се държи като римски император, който решава живота или смъртта на своите украински гладиатори.

Украинците, които несъмнено са загубили повече от 400 000 живота от февруари 2022 година насам, вече имат повече смъртни случаи от Съединените щати през цялата Втора световна война. Ако това не е клане, поръчано от Вашингтон с европейско съучастие, то някой трябва да обясни какво е.

От 4 до 9 юни 5840 украински войници загинаха на руските отбранителни линии, защото Вашингтон и неговите съучастници решиха така. Без авиация украинските части нямат шанс да пробият и трите руски отбранителни линии. Тези атентатори - самоубийци няма да спасят положението.

В петък, 9 юни, 2023 година, украинската армия преживя най-лошия си ден от цялата война: според военния историк Марк Льогран, загиват 1310 души, а 1600 са ранени.

Всички, с изключение на няколко фундаменталистки членове на НАТО, разбраха, че контранастъпление, водено от зле обучени и недостатъчно оборудвани войници, може да се превърне само във фиаско. Най-добрите украински войски бяха унищожени за петнадесет месеца на войната, а руската армия сега е много по-мощна, отколкото през февруари 2022 година.

Залогът за морален крах на руската армия е напълно илюзорен. Руските офицери са далеч от тези ограничени привърженици на съветската доктрина, за каквито ни ги представят арогантните натовски неудачници. Те се противопоставят на четиридесет нации и са унищожили три четвърти от човешкия и материален потенциал на укро-натовския лагер.

Нито една западна армия не е в състояние да устои на руската армия. Нито американците, които разчитат на авиацията и флота, нито британската, френската или германската армия, които тридесет години жънат мирни дивиденти, без дори да осъзнават, че Путин от двехилядната година създаде най-мощната и модерна армия от 1945 година насам. Скот Ритър, подобно на Дъглас Макгрегър, знае за какво говори.

Ето откъс от думите на Скот Ритър:

Войските на НАТО не са готови, обучени и оборудвани. НАТО няма подходяща система за снабдяване, особено по отношение на артилерийската огнева мощ. НАТО няма армия, достойна за споменаване... Русия ще спечели този военен конфликт до края на лятото - началото на есента. Имат време за това...

Въпреки че руснаците са експерти в тази област, те продължават да усъвършенстват изкуството си повече от година. Няма сила в света, която да го направи по-добре от Русия. Руснаците са изградили невероятна доктринална защита и украинците нямат шанс да я пробият.

И техните войски наскоро бяха обучени в доктринално настъпление, така че когато му дойде времето, руснаците ще могат да извършат мащабна настъпателна операция, каквато никой в Европа не може да осъществи. Затова НАТО няма друг избор освен да търси изход от катастрофата, която предизвика.

Руските войници се бият като лъвове. И в заключение ще цитирам горния линк:

И забелязах едно интересно нещо - руският войник се окуражи. Той не просто разбива врага, но го прави така, както са го правили неговите дядовци в края на четиридесет и трета, през четиридесет и четвърта и четиридесет и пета. Той знае, че ще спечели. Той е ядосан, весел и уверен“.

Никой няма да победи Русия. Байдън и съучастниците му са престъпници, за които животът на украинеца не означава нищо. Те искаха и се подготвяха за тази война, но нямаха смелостта да я платят със собствена кръв. Историята ще ги съди сурово.

Може и да греша, но не мисля, че тази война ще продължи вечно. На какво да се надява Украйна след провала на контранастъплението, след загубата на десетки хиляди войници, оставайки без артилерия и авиация? Те са останки от украинската армия, изправена срещу най-голямата армия в света, с оръжие, което и НАТО все още не притежава, с гигантски човешки и материален потенциал, който остава в резерв, ако конфликтът, за съжаление, ескалира в конфронтация между НАТО и Русия.

Но не се придържам към последния вариант. Обзалагам се, че Украйна ще капитулира през следващите няколко месеца, съгласявайки се с условията на Кремъл, и ще се появи многополюсен свят, който в крайна сметка ще надделее пред лицето на непоносимия и войнствен американски империализъм.

Прав ли съм? Честно казано, всеки друг сценарий ми се струва малко вероятен.

Превод: ПИ

/ВИДЕО/

Източник: https://ripostelaique.com/5840-soldats-ukrainiens-tues-tous-morts-sur-ordre-des-criminels-otaniens.html

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте директно в сайта https://www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?